3 Mart 2011 Perşembe

Beykoz Pes Etti ve Tb2l ye Veda Etti


İlk Yarıdaki Başakşehir maçı sonrası

TB2L de düşmeyi yakından ilgilendiren maçta 2 İstanbul ekibinden Başakşehir Beykoz u 121-71 gibi farklı bir skorla yenerek rakibi olan TED in de yenildiği haftada umutlarını artırdı. Daha 2 yıl öncesine kadar 1.lig de yer alan boğazın köklü ekiplerinden olan Beykoz açısından ise bu sonuç matematiksel olarakda Tb2l ye veda anlamına geliyordu.


Maçın Öyküsü: 

Başabaş başlayan ilk periyotta son anları daha iyi oynayan başakşehir periyodu 24-16 önde bitirdi.Bu periyotta başakşehir li adnan 10, ahmet 9 sayı ile takımlarını sırtladı.

2. periyotta ise İlk periyot un sonlarına doğru üstünlüğü rakibine veren beykoz adeta dağıldı ve ilk yarıyı başakşehir 51-28 önde bitirdi. başakşehir li adnan 18 sayı 9 ribaundla ilk yarıda yıldızlaştı. beykoz da ise tek dikkat çeken istatistik 9 sayı 8 ribaund abd li ashley nin oldu.

Boğazın köklü ekibi beykoz 3. periyotta maçı artık bıraktı ve kaderine razı oldu. başakşehir periyodu 91-45 le geçti. başakşehir de adnan 22 sayı 12 ribaundla daha bu periyotta double double ı buldu.

Formalite olarak oynanan son periyoduda önde geçen başakşehir maçı 121-71 le rahat bir şekilde kazandı ve son 3 hafta için umutlarını iyice artırdı. Maçın yıldızı formalite olan son periyotta fazla oynamayan ve 22 sayı 12 ribaundla double double yapan başakşehir li adnan sevda oldu.Yine başakşehir in amerikalısı tyron 25 sayı, ahmet 19 sayı attı. Beykoz da ise henüz 2. maçına çıkan! amerika lı ashley 17 sayı-15 ribaund la double double yaptı. Sonradan açılan erkan inan ise 21 sayı ile oynadı. Hayal kırıklıkları ise 11 de 1 üçlük ve 6-1 ikilik atan arın soğancıoğlu ve 5 de 0 üçlük ile enis bayrak oldu.

Bu sonuçla 2 yıl öncesine kadar 1. ligde olan ve ttnet gibi büyük bir sponsorluk aldığı ve çetin yılmaz gibi kariyerli bir hoca ile başladığı yıl ligden düşen! boğazın köklü ekibi beykoz artık matematiksel olarak 2. ligede veda etti. Sezon boyunca maddi sıkıntılar yaşayan Beykoz da bu yıl tek parlayan isim sezon başı genç telekom a giden takımın yıldızı yunus akçay ın yerine transfer edilen Erkan inan oldu.

Tb2l de bu haftanın dikkat çeken olayı ise Asırlık Çınarlar İTÜ ve BEYKOZ un 115-68 ve 121-71 gibi farklı skorlarla maglup olmalarıydı. 

Artık formalite maçlara çıkacak olan Beykoz önümüzdeki hafta evinde selçuk la oynarken, Başakşehir ise kendisi için hayati önem taşıyan maçta ligde kalma yolundaki rakiplerinden Akhisar a konuk olacak...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder