8 Mart 2011 Salı

Baskette Pes Diyen Beykoz Futbolla Tesselli Buldu

 
Basketbolda profesyonel lig serüvenine geçtiğimiz haftaki Başakşehir yenilgisiyle son veren Beykoz, bu hafta prestij için çıktığı maçta Selçuk üniversitesi ne evinde  45-82 lik skorla farklı yenildi.
Bu maçta Beykoz adına tek olumlu istatistik 17 sayı atan ve kötü geçen sezonda Beykoz un en dikkat çekici ismi olan Erkan inan oldu.

Bu arada Beykoz un basketbolda son bulan profesyonel lig serüveninin hikayesini semt aşığı çok güzel özetlemiş. okumanızı tasiye ederim:




Basketbolda bu sezon aradığını bulamayan Beykoz ilçesinin futbol takımı olan ve Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden Beykoz 1908 ise evinde oynadığı ve yine kötü günler geçirdiği lige tutunma adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Böylece beykoz tam 9 maç sonra galibiyetle tanışabildi.

BEYKOZ 1908:3 YİMPAŞ YOZGATSPOR:1


Bu skorla, Beykoz 1908 rakibinden rövanşı alarak lige tutunmak adına umut tazeledi.
Bu maç sonunda tehlike hattının hemen üstünde yer alan Yimpaş Yozgatspor ile fark 5 puana, maçlarını kaybeden Keçiören Sportif  A.Ş. ve Kahramanmaraşspor ile ise 6 ya indi. Sarı-siyahlıların geride 9 maçı daha var.

Sarı Kartlar: Ahmet Tanrıkulu (dk. 62),Cemal Işık (dk. 85) Yimpaş Yozgatspor.  Kırmızı Kart:İbrahim Ayyıldırım (dk.24) Yimpaş Yozgatspor
Goller: Dk.5 Veli Torun (Yimpaş Yozgatspor)
Dk.55 Soner Keleş, dk.69 Şeref Kuru, dk.78 Sercan Ermiş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder