4 Şubat 2011 Cuma

Beykozspor'a ABD’den yeni pivot geliyor


TB2L’de mücadele eden Beykozspor Kulübü 4 Şubat Cuma Günü Saat 15.30’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Beykozspor’da, istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan ve Gelişim Koleji maçının devre arasında disiplinsiz davranışları nedeniyle coach Ganim Talay tarafından soyunma odasına gönderilen G.Powell Levis’in işine son verildi.
 
Takımın pivot mevkiinde yaşadığı sorunu aşmak için ABD’li yeni bir oyuncu ile anlaşıldı.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beykozspor Kulübü Basın sözcüsü Alaattin Kılıç “Futbol şubesinde yaşanan sıkıntılar basketbol şubemize de olumsuz yansıyor. Beykozspor’un yeni yönetimi olarak geçtiğimiz hafta oyuncularımıza bir miktar ödeme yaparak sıkıntıları aşma konusunda kararlılığımızı ortaya koyduk. Pivot mevkiinde yaşadığımız sıkıntıyı gidermek için teknik ekibimizin istekleri doğrultusunda yeni bir ABD’li oyuncuyla anlaştık.  Ganim Hoca, oyuncularımız, taraftarlarımız ve yönetim olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı ligde tutmak adına elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Önümüzde birbirinden zorlu yedi maç var. Bu maçlardan dördünü kazanmamız halinde ligde kalacağımıza inanıyorum. Grubumuzda mücadele eden rakiplerimizin tamamı ya belediyeler ya da sponsorlar tarafından desteklenen takımlar. Maalesef biz böyle bir şansa sahip değiliz. Ama bu durum pes ettiğimiz ya da edeceğimiz anlamına gelmiyor. Her maçın önemini biliyoruz. Bu zor günlerde seyircimizin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde Beykozlulardan çok şey olacağını kanıtlamaya çalışacağız” dedi.
 
Yeni oyuncunun ABD’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ancak Cuma günü İstanbul’da olabileceğini belirten Kılıç “ Taraftarlarımızdan bize inanmalarını ve güvenmelerini istiyoruz. Onların desteğiyle TB2L’de yaşadığımız sıkıntılara son vereceğiz. Hazırlıklarımız bir yandan ligde kalmak öte yandan önümüzdeki yılın takımını oluşturmak biçiminde yürüyor. Önümüzdeki yıl Beykozlu sporseverlere Beko Basketbol Ligi’ne hedef alan bambaşka bir Beykozspor seyrettireceğiz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder